NK teams -18 2017


Zaterdag 9 december reisden maar liefst 6 teams van RTC Noord Oost af naar Almelo om deel te nemen aan het NK teams -18.

3 herenteams en 3 damesteams gingen de strijd aan met andere teams uit Nederland. Maar liefst 28 teams namen deel aan dit toernooi. De 3 herenteams hadden een ongunstige loting doordat ze allen aan een kant stonden. Het axiansteam noord oost moest de eerste wedstrijd direct tegen ippon time noord oost team. Deze strijd werd gewonnen door ippon time. Vervolgens verloor het axiansteam in de herkansing van Mahorokan en was uitgeschakeld. Het peijnemanteam won vervolgens van Noord holland 1 en shogonai. Hierdoor kwamen ze in de halve finale tegen het 2e team ippon time. Deze werd gewonnen door Peijneman en stond hierdoor in de finale. Het ippon time team mocht om brons strijden tegen Hercules. Na een 3 0 achterstand werd het door 2 mooie ippons  3-1 en 3-2. Na een slopende golden score in de 6e partij trok Hercules aan het langste eind en won het brons uiteindelijk met 4-3. De finalestrijd tussen Peijneman en Kenamju werd eenvoudig gewonnen met 6-1. Peijneman Noord oost kampioen van Nederland!

Het dames Peijnemanteam won eenvoudig de voorronden en kwam in de finale tegen Brabant 1. Deze finale werd verloren met 3-2 en zo werd het damesteam Peijneman 2e van Nederland. De twee andere teamsteams verloren in de voorronden en herkansingen en waren uitgeschakeld. Hieronder de foto’s.

 


Terug naar nieuws overzicht

De websites van RTC Judo Noord-Oost maken gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het