Selectievoorwaarden

Een talent kan op drie manieren worden uitgenodigd voor RTC-trainingen.

1. Judoka’s die een medaille hebben behaald op een districtskampioenschap -15, -18, -21 zullen worden uitgenodigd voor RTC-trainingen.

2. Een persoonlijke uitnodiging van de door de judobond aangestelde RTC trainer/coach. De betreffende clubcoach wordt hierover altijd vooraf geïnformeerd.

3. Op voordracht van een clubcoach. Indien de clubcoach van mening is dat het voor de ontwikkeling van de judoka goed is om een RTC-training te volgen, kan dit worden voorgelegd aan de RTC trainer/coach.

Vervolg

Afhankelijk van persoonlijke ontwikkeling kan een judoka op voordracht van de RTC locatie trainer/coach in aanmerking komen voor een fulltime trainingsprogramma (ochtend- én avondtrainingen) binnen het RTC en deelname aan internationale toernooien en stages.

Voor judoka’s in de leeftijdscategorieën -18 en -21 is deelname aan RTC-trainingen verplicht om in aanmerking te komen voor uitzendingen naar toernooien.
Voor judoka’s tot 15 jaar zit er geen internationaal vervolg aan de RTC-trainingen. Wel wordt voor deze groep minimaal twee keer per jaar een trainingsdag georganiseerd op het NTC Papendal.

Rol club

De club speelt  onmisbare rol in de ontwikkeling van een talentvolle judoka. Om die reden is de clubcoach altijd welkom bij RTC-trainingen waar de judoka’s deelnemen.
Bij  -18 kunnen judoka’s bij uitzendingen naar het buitenland begeleid/gecoacht worden door de door hun gekozen centrale coach.

We benadrukken dat de judoka te allen tijde lid blijft van de eigen club en dus niet van een RTC.

Eigen bijdrage

Om het trainingsprogramma te faciliteren en de talentherkenning en -ontwikkeling te waarborgen wordt aan iedere deelnemer een bijdrage per maand gevraagd. De hoogte van de bijdrage is afhankelijk van leeftijdscategorie en programma (inclusief of exclusief ochtendprogramma).

Categorie Bijdrage avondprogramma (parttime)/ maand Bijdrage ochtendprogramma (fulltime)/ maand
-15 € 10 + € 10*
-18 € 20 + € 10*
-21 € 25 + € 10*

*Indien een judoka een extra bijdrage voor een LOOT-school betaalt, wordt alleen de bijdrage voor een avondprogramma in rekening gebracht.

Communicatie

Indien een judoka van uw club wordt uitgenodigd ontvangt hij/zij vanuit de judobond een persoonlijke uitnodiging. De verdere communicatie met de judoka verloopt via het RTC.

De websites van RTC Judo Noord-Oost maken gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het